fredag 20. juni 2008

GRATULERER MED DAGEN PANDORA!

I dag fyller Pandora jenta vår hele 3 år =)
Dagen ble feiret med lang tur å lek med Nikita (amstaffen vi bor sammen med) og deilig mat og "godis" og selvfølgelig en liten kosestund i sengen på morgenen=)
Vi har vært så heldige å få ha denne skjønne jenta i litt over 2 år nå, må si tiden bare flyr.... Husker det som om det var i går at vi var hos Monica og Janvidar og hentet henne.
Vi har selvfølgelig hatt noen "rare" opplevelser, (som da hun spise opp en dør.... så ut som noen hadde gått løs på den med øks hehe ;) men aller mest koselige minner og oppleveser som valpekullet i vinter, turer i satallen, på sranden og bronsemerket for å nevne noen. Vi ville aldri vært foruten denne flotte jenta som lyser opp verdagen med sitt alltid like gode humør og klovneaktig oppførsel...

I forige uke flyttet jeg (mari) og Pandora til sandvika sammen med min veninne Anita og hennes amstaff, Nikita som er 4 år. Pandora og Nikita ble venner med en gang vi fikk Pandora da vi bodde på nesodden alle sammen. Grunnen til at vi flyttet fra Nesodden er at Michael har kommet inn på skole i Kongsber og jeg i Oslo så da ble de naturlig å flytte nærmere for begge to:) Nå er vi da 4 jenter som bor sammen og koser oss på turer både ved sjøen og i skogen.

Ingen kommentarer: