lørdag 12. juli 2008

Mini uppdate....

Nå har det seg sånn at dit vi har flyttet ser det nesten ut til å være umulig for vår internett leverandør og fikse internett for oss. (nevner ikke navn. En leverandør som har surret frem og tilbake i en måned nå...tålmodigheten vår er ikke helt tilstede lenger...) Uansett, det er derfor siden ikke blir oppdatert =( Så inntill vi får nettet opp å gå blir det ingen nye bilder heller da disse ligger på vår laptop og kamera.

Ellers står alt bra til med Pandora, hun var litt over en uke på nesodden sammen med Michael og foreldrene hans og koste seg. Med masse løpeturer i skogen og på stranden. Det var veldig deilig å få henne hjem igjenn i går kveld må jeg si, selv om vi har hatt Nikita (Anita sin Amstaff) hele tiden har det vært veldig veldig tomt. Pandora er jo lille babyen min hehe..... =) hun var også veldig glad for å se både oss og nikita igjenn. Det tok ikke lang tid før de to lå sammen i buret og koste og sov =)

Vi har oggså vært på verdensutstillingen i Stockholm =) Det var en veldig morsom opplevelse, så utrolig mange hunder og eiere på et sted så stort og så gjennomført, super opplevelse. vi stilte pandora i åpen klasse og fikk rød sløfe med en god kritikk, desverre ikke CK så vi gikk ikke videre, men må si det var morsomt med så mange bra boxertisper i samme ring.
Vi GRATULERER masse til Tevericas som kom veldig langt!!!!
(Legger ut kritikken sammen med litt bilder når vi får opp internett hjemme)

Ingen kommentarer: