søndag 11. november 2007

Helgen

42 dager siden første parring

På lørdag var vi på utstilling i kongsberg og tittet på Jan vidar og Fiona og hundene fra boxerdalen. Både Hotbox og Boxerdalen hadde en god dag på lørdag med BIR, BIM 1. BTK og 2. BTK CERT mm.
Pandora selv var ikke med inn på utstillingen siden hun er drektig og det noen ganger er kennelhoste og div som kan smitte på utstillingene. Hun koste seg med Michael i butikken til fetter hans som bor i og driver butikk i kongsberg. Bak kasen hadde hun full oversikt og deilig teppe å sove på (det er jo noe hun bruker mye tid på om dagen hehe) Fordi pandora ikke kan stilles ut både fordi hun er kupert og fordi hun er drektig, var det veldig morro å hjelpe Lena og Christer (Boxerdalen som har Just an Ace som er pappaen til valpene Pandora bærer nå) med å stille Enya i oppdretterklassen.

Nå har vi akkurat sett på en veldig spennende episode av HUNDESKOLEN på TV2 hvor Jan Vidar og Fiona er med! Vi heier på dem fra sofaen (ikl. Pandora) hver søndag!
(bildene fra utstillingen er desverre litt kornete og uskarpe fordi det ikke var så godt lys inne i hallen)Nytt medlem i Boxerdalen, 3 uker gammel skjønn tispe =)Lena, Christer og Stine

Jan vidar og Fiona i ringen

Jan vidar og Fiona i ringenPandora leke med et lite tre =)

Ingen kommentarer: