søndag 25. november 2007

Siste dag før hun drar.
Før parring56 dager etter første parring
.
.
.
.
.
.
.
Som dere ser er hun ganske så god å rund nå, formen er fortsatt bra. Appetitten er god og hun er aktiv på tur. Tjukkisen vår hehe =)
På søndag begynte vi å måle temperaturen, så nå har vi full kontroll, for nå er det bare fire dager til termin. Deter helt utrolig hvor fort disse to måndene har gått, det føles ikke lenge siden vi var i Ørje hos Christer og Lena og parret henne. Alt i morgen blir hun hentet av Jan Vidar for å komme i hus før valpene kommer.
Vi gruer oss litt til i morgen kveld når hun har dratt, for det kommer nok til og bli veldig tomt og stille her hjemme. Vi har jo kost oss veldig mye den siste tiden, masse heggelige kosestunder på sofaen, fine turer osv.
Planen er at vi skal være med på fødselen, så nå er telefonene våre på døgnet rund og vi er klare til å "hive" oss i bilen å kjøre nedover. Vi gleder oss veldig veldig mye og er selfølgelig veldig veldig spente =D
Vi kommer til å fortsette å legge ut bilder av pandora og valpene når de kommer selv om hun ikke bor hoss oss i denne perioden, så det er bare å følge med!

Ingen kommentarer: