torsdag 22. mai 2008

En liten nyhetsoppdatering...

Her går det unna om dagen, vi har begynt på Bronsemerkekurs, det nærmner seg flytting og vi har så vidt startet badesessongen =)
Rettere sagt vi er snart ferdig på kurset, prøven er om litt mindre enn to uker så nå driver vi virkelig hardtrening. Vi vil jo veldig gjerne stå på prøven!
Kurset går to ganger i uken , så Pandora har mye å gjøre om dagen og det trives hun godt med. Flink har hun også blitt, instruktøren var imponert over henne i dag på trening så det var veldig morro! Tror ikke han hadde den helt store troen på oss i begynelsen, med det har forrandret seg. Pandora synes det er kjempe morro å jobbe og det gjør det jo bare mer morro for meg (mari) =) Vi har desverre ikke fått tatt noen bilder på trening enda men vi skal prøve å få gjort det neste gang... Men om du skulle lure på hvordan hun ser ut for tiden, har vi et litt artig bilde av henne her, hehe:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Når det gjelder flyttingen skjer det ca 15 juni, vi flytter til Sandvika i leilighet. Her skal også min veninne bo, hun har en amsaffen Nikita som var Pandoras bestevenn før når de også bodde på Nesodden. Så det blir hyggelig for dem med hverandres selskap. I sandvika er dte veldig fine turmuliheter med både strender og skog så vi ser frem til å bli mer kjent med området.

Ingen kommentarer: