mandag 21. april 2008

Alt for trege igjen...
.
.
.
.
Det har blitt til en ond sirkel, vi er alt for trege til å oppdatere siden... Her kommer vertfall en liten oppdatering på hva som har skjedd!
Siden 4 april har Arco (Santiago del Colle dell’Infinito) vært hos oss på besøk, mens Monica, Jan vidar og barna er i Thailand og koser seg i solen. Arco og Pandora er perlevenner og koser seg i verandres sellskap. De løper og leker hele dagen, og bruker verandre som hodepute når de sover. Veldig veldig skjønne!
Mens Arco har vært her har han for første gang hilst på hester da han var med mari i stallen, det gikk over all forventning, han oppførte seg kjempe fint og hilste pent på hesten. Han var ikke redd idet hele tatt, bare nyskjerrig. Satt seg ned forran hesten og ville snuse på mulen og hilse ordentlig=) Arco har også blitt venn med en boxertispe som bor rett borte i veien her, hun er 3 år , både hun og eiere synes Arco var en kjekk gutt ;) Ellers har han og Pandora hatt mange kjempe fine turer i skogen hvor de har fått ut energien, lekt og kost seg.
Når det gjelder Pandora er vi veldig spente siden vi starter på bronsemerke kurs i morgen! Vi skal trene ved vinterbro med Oslo hundeskole avdeling follo. Det blir veldig spennende og se hvordan det går og veldig deilig å kunne gi henne noen skikkelige utfordringer så hun får "brukt hode" :)
Vi skal prøve å få lagt inn en liet oppdatering i morgen eller i over i morgen om hvordan det gikk på kurset!

Ingen kommentarer: