mandag 25. februar 2008

Da er vi tilbake!

Nå var det fryktelig lenge siden denne siden har fått en oppdatering, så nå var det virkelig på tide!
Masse har skjed siden Pandora kom tilbake etter valpekullet hos Hotbox, vi har storkost oss etter hun kom hjem. Pandora har blitt mer voksen både ovenfor andre hunder og generell oppførsel, hun lar seg ikke prikke på nesen av yngre hunder nei=) Hun har alltid vært en glad hund, men nå skulle man nesten tro hun gikk på lykke pille, så glad leken å trygg har hun aldrig vært! Det er virkelig godt å se henne så glad...
Slankere har hun også blitt, magen var nesten borte da den siste valpen kom ut. Pattene var kjempe store ettersom hun hadde masse masse melk, men de har nå trukket seg kjempe fint tilbake. (naturligvis)

Planene for hva vi skulle gjøre denne vinteren når hun kom hjem var mange, men ettersom selve vinteren nesten har vært fraværende har vi ikke fått gjort så mye som vi ville. Vi fikk så vidt prøvd oss på ski, men der trenger vi MYE trening før skisporet blir aktuelt. Når mari fikk skiene på bena begynte pandora å løpe og hoppe rund, for skiene var fryktelig morsomme. da var ikke den mer voksne Pandora mye til stede nei... vi satser på litt mer ski trening i påsken på fjellet. Siden våren neste er her skal vi snart ut å sykle, så det kan bli spennende å se hvoran Pandora tar det. Kurs blir det også snart, venter bare på oppstart=)

Denne helgen har vi kost oss på fjellet med venner. Pandora var på hytten med Cammila mens vi (michael, mari og fredrik) sto på snow board. Hun koste seg både ute i solen og i sofakroken. En ny venn fikk hun og, Valentin en 2 år gammel labrador. De koste seg ute i søen hvor de løp i hundre opp og ned på de høye brøytekantene og ellers overalt=)

Her er noen bilder av Pandora fra den siste tiden.5 kommentarer:

Anonym sa...

See HERE

Anonym sa...

Attention!

Anonym sa...

See Here or Here

Anonym sa...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Anonym sa...

See here or here