torsdag 11. oktober 2007

Dagen i går

Pandora liker å sitte på fanget, tror hun er en liten hund=)Skikkelig sofagris denne jenta =)

Den nusselige "lille" jenta vår er kjempe kosete for tiden, utnytter alle mulighetene som byr seg til å komme opp i sofaen/ stolen eller bare på fange for å kose. Hørte også et lite rykte om at hun sov i sengen vår natt til i går ...(for da var mamma på nattvakt, hehe)

Vi var også en tur i stallen å hilste på hestene, Pandora synes dette var helt topp masse lukter å spennede ting som måtte sjekkes ut. Hesten Juni Vesla var ikke fult så begeistret for Pandora, fordi det forrige møte med hund lå friskt i minne. Vesla skulle hente epler ut av sekken på egenhånd, men da hun stakk mulen nedi var det ikke bare epler i sekken, men også en liten hund som ble litt redd da mulen til Vesla kom ned i sekken på jakt etter epler. Den lille voffen svatt til og beit Vesla på mulen. Så når Pandora kom i går var hun ikke akkuratt overbegeistret.


Pandora er glad i kamera, ingen tvil om det, hun kommer løpende når hun høre pipelyden av kameraet som blir skrudd på. (derfor er sikkert halparten av bildene våre nærbilder av snuten hennes ;) hehe) Pandora og Vesla på bilde nr to

Ingen kommentarer: